Mustafa Lamaj

“The gritty streets of Philadelphia provide him with ideal material for his sense of composition and light” - LR
“Puna ime eshte nje lloj trajektoreje e pa planifikuar brenda vazhdimesise se saj”- ML
“ ...sometimes it takes an outsider’s eye to remind us of the inherent beauty of the cities” - JE
“reminishencat e se shkuares jane gjithmon aty ne linjen, ngjyren, kompozimin etj, do te thosha jane ne maje te penelit"- ML
"I fell out of the light when I lived in a dark era, but now that I’ve found it, I’m painting it again"- ML
“Nje veper arti shpesh tenton jashte caqeve formale, here here edhe jashte eksperiences se vete artistit dhe mendoj se ne vetem e violentojme ate duke e future ne ate structure” - ML
“The gritty streets of Philadelphia provide him with ideal material for his sense of composition and light” - LR
“I fell out of the light when I lived in a dark era, but now that I’ve found it, I’m painting it again.” - ML
“ ...sometimes it takes an outsider’s eye to remind us of the inherent beauty of the cities” - JE
“Metropolitan Museum of Art, New York | Michelangelo Exhibit”- ML